Після вчорашньої поведінки в Раді Кива став об’єктом жартів / скріншот

Вчора журналісти у Верховній Раді впіймали нардепа Іллю Киву на пікантному проводженні часу на робочому місці. Після листування з моделлю із Одеси він упродовж декількох секунд чіпав свої геніталії.

Новина викликала цілу хвилю жартів у соцмережах. УНІАН зібрав найяскравіші із них.

Користувачі соцмереж, зокрема, жартують, що так політик розробляв у Раді свій перший законопроект. Є ще версія, що в такий спосіб Кива намагався відволікти суспільство від "формули Штайнмаєра".

Відео дня

Дехто, коментуючи поведінку нардепа, не оминув тему кнопкодавства. А журналіст Євген Кузьменко нагадав партійну належність Киви.

Блогер Антон Ходза узагалі висунув "теорією п’яти рукостискань", за якою Кива пов’язаний із президентом РФ Володимиром Путіним.

Також Ходза дав поради нардепам.

"А ти вітався з Кивою за руку?", – журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва припускає, що про це невдовзі у Раді запитуватимуть один одного нардепи.

Є ще й такий варіант причин поведінки нардепа у Раді.

Антона Фрідлянда, своєю чергою, забави нардепа на робочому місці надихнули на створення невеличкої оповідки.

Кива уже не вперше стає героєм фотожаб. Так, у 2017 році після опублікування Кивою фотографії, на якій він у домашньому спортивному костюмі читає книгу, Інтернет вибухнув жартами на цю тему. Одну із тих фотожаб користувачі соцмереж пригадали тепер.

Як повідомляв УНІАН, раніше того ж дня вранці, 2 жовтня, депутата Верховної Ради IX скликання від партії "Опозиційна платформа – За життя" Іллю Киву застукали за іншим дивним заняттям. У сесійній залі парламенту Кива ховався зі смартфоном від пильної уваги фотокамер.