Мандрівник Пітер Сантенелло, який зараз живе у Києві, зняв для  своїх друзів за океаном кумедне відео. Чоловік шукав «небезпечні місця» в українській столиці, але був розчарований.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте такожУ Запоріжжі злодії-невдахи не змогли забрати гроші з підірваного банкомату (відео)

Американець розповів, що зняти відео вирішив після численних запитань друзів, чому він обрав «небезпечний» Київ для проживання.

Чоловік, зокрема, запитав випадкових киян, чи знають вони, де живуть в місті гопніки. На що одна жінка відповіла, що їх у столиці немає ще з 90-х, а дехто радив Пітеру відвідати Троєщину та Борщагівку вночі.

Сантенелло порівняв «небезпечні райони» Києва з районами у його рідному Сан-Франциско: люди лежать на вулиці, хтось живе у наметах, хтось риється у смітнику.

Не знайшовши пригод на власну голову, американець підсумував: хоч Україна може мати вигляд «жорсткої» в очах туристів, але насправді тут живуть теплі люди.

Як повідомляв УНІАН, заарештованого у серпні за зберігання та збут кокаїну американця Коді Грега звільнили з-під арешту у четвер, коли лабораторний тест не підтвердив наявність наркотиків.

Фахівці встановили, що речовина, через яку американця заарештували, насправді була сухим молоком.