Крадіжку презервативів зафіксували камери відеоспостереження / фото pixabay.com

У Тернополі злодія-рецидивіста викрили на крадіжці презервативів в аптеці на суму 600 гривень.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, учора до правоохоронців звернулася працівниця однієї із місцевих аптек.

Жінка розповіла, що невідомий чоловік незаконно привласнив 10 упаковок із засобами контрацепції, завдавши матеріальних збитків на суму понад 600 грн.

Відео дня

Камери відеоспостереження зафіксували зловмисника. Поліцейські встановили, що це – раніше судимий житель Тернополя, 1985 р. н. Його вдалося оперативно затримати.

За даними поліції, щодо чоловіка вже відкрито декілька кримінальних проваджень, оскільки попередньо він встиг скоїти крадіжку косметики, продуктів харчування та алкоголю в магазинах Тернополя.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 185 ККУ.

Чоловіка судитимуть за крадіжки, у скоєнні яких він вже зізнався. В ізолятор тимчасового тримання його не поміщали, оскільки сума вкраденого ним є замалою для примусової ізоляції.

Як повідомляв УНІАН, у Тернополі чоловік за ніч у готелі з двома повіями витратив 2 тисячі доларів, вкрадених в онука своєї хрещеної матері.