Деякі жіночі звички можуть зруйнувати стосунки / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

На популярному форумі Reddit чоловіків запитали, що їм найбільше не подобається в поведінці жінок. Окрім очевидного, деякі відповіді точно стануть несподіванкою для жіноцтва.

Так, один з найбільш популярних коментарів нагадує, що стосунки мають будуватися на взаємній симпатії.

"Для мене це (те, що відштовхує – УНІАН) коли жінка не закохана в мене. Можливо, її приваблює щось у мені, щось, що я маю, але вона не закохана. У таких відносинах все буде тільки погіршуватися, і вони не спрацюють", – пише чоловік.

Відео дня

"Відсутність, або брак "зворотнього зв’язку", – називає вагомий недолік ще один дописувач.

Але найбільше "лайків" зібрав автор коментаря, який зазначив, що найгірше – це коли жінка взагалі нічого не робить для знайомства та розвитку стосунків.

"Я готовий зробити перший крок, і все таке, але вам доведеться трохи попрацювати зі мною. Я досить швидко втрачаю інтерес, якщо здається, що я єдиний, хто докладає всіх зусиль", – зазначає хлопець.

Багато учасників форуму погодилися з цією думкою.

"Через це я припинив стосунки. Вона була красивою, розумною і навіть успішнішою за мене. І ось одного разу мене осяяло. Я завжди був першим, хто сказав "я люблю тебе". Мені завжди доводилося брати її за руки. Мені завжди доводилося починати обійми. Мені завжди доводилося ініціювати близькість. Не знаю чому, але ми були разом приблизно 2 роки, і коли це до мене дійшло, це вразило мене дуже сильно", – розповів один з таких.

Зрозуміло, було названо і багато інших, хоч і не таких "популярних" недоліків в поведінці жінок. Наприклад, чоловіки назвали такі риси, які їх відштовхують в жінках:

  • вона приділяє більше уваги своєму смартфону, аніж чоловіку;
  • зарозумілість та нарцисизм;
  • грубість по відношенню до людей навколо, наприклад, офіціантів у кафе;
  • неприродньо довгі нігті та вії;
  • вживання слова "татусь" під час сексу;
  • надмірна релігійність тощо. 

Нагадаємо, раніше УНІАН писав про те, які "недоліки" в жінках більшості чоловіків насправді дуже подобаються. Як виявилося, багато звичок, рис характеру чи зовнішньості, які жінки намагаються приховувати, в очах багатьох чоловіків насправді роблять їх лише милішими та привабливішими.

Вас також можуть зацікавити новини: