
Десерти без випічки - справжній порятунок для домогосподарок, коли потрібно приготувати щось ефектне, але немає бажання вмикати духовку. Одним із таких десертів є неймовірно простий торт "Еклер" від Джессіки Мороне.
Ці ностальгічні ласощі поєднують у собі все, що ви любите в класичному еклері, але у форматі легкого в приготуванні десерту, пише TastingTable.
"Принадність цього рецепта в його простоті. Він настільки легкий у приготуванні, що вам потрібно всього лише зібрати всі інгредієнти разом, а холодильник зробить усю іншу роботу", - каже Мороне.
Для приготування вам знадобиться всього шість інгредієнтів:
- 1 упаковка (96 г) ванільного моментального пудингу;
- 2 склянки (480 мл) холодного незбираного молока;
- 1 упаковка (225 г) вершкового сиру, розм'якшеного;
- 1 ¾ склянки (420 мл) жирних вершків, розділених;
- 2 упаковки крекерів;
- 1 склянка (175 г) напівсолодких шоколадних крапель.
Приготування:
У великій мисці збийте суміш для пудингу та молоко до однорідності. Залиште на 5 хвилин, поки пудинг трохи загусне. В іншій мисці збийте розм'якшений вершковий сир до кремової консистенції. Після цього, додайте приготований пудинг у миску з вершковим сиром і збийте їх до однорідності. В окремій мисці збийте 1 склянку вершків до стійких піків. Потім акуратно з'єднайте збиті вершки з пудинговою масою.
Далі вам необхідно викласти шар крекерів на дно форми. Автор використовує форму розміром 23×33 см. Після чого рівномірно розподіліть половину вершкової начинки поверх крекерів. Повторіть шари з рештою крекерів і кремом.
Решту ¾ склянки вершків розігрійте в мікрохвильовці до теплого стану, потім додайте до них шоколадні краплі та перемішайте до отримання гладкої глазурі. Цю глазур необхідно вилити на торт і рівномірно її розподілити.
Залишається тільки накрити форму фольгою, прибрати в холодильник мінімум на 4 години. Щойно торт повністю застигне, його можна нарізати і подавати.
Інші новини зі сфери рецептів
Раніше УНІАН повідомляв про рецепт ніжного тертого пирога на маргарині. Ця випічка також виходить хрусткою і ароматною. Змінюючи щоразу варення або джем, додаючи горіхи та сухофрукти можна отримувати різні десерти.
Крім того, ми розповідали і про шоколадний торт без випічки з 3 інгредієнтів. Це не найшвидший рецепт, оскільки йому потрібен час у холодильнику на застигання, проте його насичена кремова консистенція та шоколадний смак вас приємно здивують.