Соцмережі сміються над діалогом Корнієнка з Арахамією / Facebook

Скандал з вульгарним діалогом «Слуг народу» Давида Арахамії та Олександра Корнієнка в Миколаєві спровокував бурхливе обговорення у соцмережах. Користувачі активно іронізують над тим, як народні обранці обговорювали свою колегу по фракції Ірину Аллахвердієву - в хід пішли такі схвальні характеристики як «робоча баба» і «корабельна сосна».

Читайте також"Присягнулися, що не говорили": нардеп Аллахвердієва відреагувала на слова колег про "корабельну сосну"

Користувачі у зв'язку з цим згадують пісню «Сосни» невдалого народного депутата Святослава Вакарчука і творчість Потапа та Насті Каменських. Дехто іронічно згадує, хто ж в українській політиці є справжньою «робочою бабою».

Відео дня
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook

Як повідомляв УНІАН, раптовий діалог між нардепами стався у Миколаєві під час брифінгу, коли обидва вважали, що мікрофони вимкнені. Парламентарії почали обговорювати свою миколаївську колегу.

"Така піддута, звичайно. Тюнінг too much. Загалом баба робоча, як корабельна сосна. Вона тут від*****ть триста зустрічей за 4 місяці і виграє. Вона така наживо, енергетика", - сказав Корнієнко Арахамії. Згодом він заявив, що мова йшла не про Аллахвердієву.