Аллахвердієва відреагувала на скандал / Фото: УНІАН

Народний депутат від фракції "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва прокоментувала скандальну ситуацію, яка виникла після публікації розмови її колег Олександра Корнієнка та Давида Арахамії.

На своїй сторінці у Facebook вона зазначила, що оприлюднений запис є монтажем.

"ЗМІ сьогодні розповсюдили фейк, де згадується моє ім’я. Не хочу коментувати цей низькопробний бруд, але мушу розставити всі крапки над "і". Опубліковане "сенсаційне відео" - монтаж. Мені вже подзвонили Давид Арахамія і Саша Корнієнко і присягнулися, що не говорили нічого з опублікованого. Очевидно, мова йшла про потенційних кандидатів в мери та до списків партії на місцевих виборах", - написала вона.

Відео дня

За її словами, "у передвиборній боротьбі дехто не гребує навіть такими ницими прийомами для зведення політичних рахунків".

Читайте такожПіар на руїнах: спраглий стати мером Києва одіозний нардеп Тищенко привіз жителям будинку, що вибухнув на Позняках, лимони (фото)

"Втім, такими штучними "скандалами" нас не вдасться роз’єднати. І що б не креативили опоненти — залишиться на їхній совісті. А ми разом зробимо "триста зустрічей за чотири місяці і виграємо вибори", - запевнила депутат.

У коментарі виданню "Страна" нардеп сказала наступне: "Зовнішність та особисте життя жінки, як правило, обговорюють чоловіки, які в ньому ніколи не беруть участі".

Як повідомляв УНІАН, раптовий діалог стався між нардепами у Миколаєві під час брифінгу, коли обидва вважали, що мікрофони вимкнені. "Така піддута, звісно. Тюнинг too much. Загалом баба робоча, як корабельна сосна. Вона тут від*****ть триста зустрічей за 4 місяці і виграє. Вона така вживу, енергетика", - сказав Корнієнко Арахамії. Згодом він заявив, що мова йшла не про Аллахвердієву.