Батьки відмовляються від імен з унікальним написанням / фото ua.depositphotos.com

Експерти назвали імена, які у 2024 році балансують на межі зникнення у Великій Британії.

Як пише The Mirror посилаючись на BabyCentre, за останні 12 місяців кілька імен, які колись були хітами, повністю зникли з радарів і зараз вважаються "зникаючими".

"Ці імена, можливо, втратили популярність, але вони можуть стати ідеальним вибором для вашого малюка, якщо ви хочете унікальне ім'я для дитини", - зазначила директор з маркетингу BabyCentre Фей Мінго.

Відео дня

Серед імен, популярність яких різко впала, є кілька таких, які були натхненні знаменитостями (Кіану, Бадді, Фло, Бруно).

Також наголошується, що і в інших країнах батьки відмовляються від імен з унікальним написанням. Наприклад, такі імена дівчаток, в тому числі Зараа, Кіра, Алісія і Еліз стали менш популярні.

Серед імен хлопчиків, які знаходяться під загрозою зникнення в 2024 році, експерти називають такі: Кіану, Райдер, Лерой, Юнес, Айдан, Гріфф, Боуен, Бруно, Джеймсон, Мойсей, Нельсон, Престон.

Серед імен дівчаток, які знаходяться під загрозою зникнення в 2024 році, значаться наступні: Фло, Майра, Вів'єн, Алісія, Кіра, Латіфа, Ніхіра, Пеггі, Тіанна, Аніта, Бейлі.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що у моду на 2024 рік повертається дитяче ім'я 80-х.

Вас також можуть зацікавити новини: