Жінка викидає собачі фекалії у чужі смітники, бо не хоче носити їх з собою під час прогулянки з собакою / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Дівчина посварилася зі своїм хлопцем, коли зізналася, куди вона викидає собачі фекалії під час вигулу їхнього пса.

Як пише Mirror, подружня пара посварилася після того, як хлопець дізнався, що його дівчина викидала собачі фекалії у чужі баки для сміття. Жінка, однак, вважає, що її партнер надмірно реагує

Як розповіла дівчина, вона переїхала до свого хлопця та його собаки Медді близько місяця тому, і через різний графік роботи вона вигулює собаку вранці, а він — увечері.

Відео дня

Вона пояснила, що Медді зазвичай займається своїми справами на задньому дворі, а якщо ні, то робить це, коли вони на прогулянці. Зазвичай, коли дівчина вигулює її, вона кладе екскременти в пакет, який потім викидає у чужий сміттєвий бак, перш ніж продовжити прогулянку.

Все йшло досить добре, поки одного дня її хлопець не вирішив приєднатися до неї на прогулянці з собакою.

"Це сталося, коли я пішла викидати фекалії. Як тільки я підійшла до сміттєвого бака, мій хлопець зупинив мене і сказав, що я не можу викинути це в чужий смітник, і ми повинні їх нести всю прогулянку, поки ми не повернулися додому. Я сказала, що сміттєвий бак призначений для сміття, але мій хлопець був непохитний, тому що це не "наш" сміттєвий бак", - написала вона на Reddit.

За словами дівчини, вона обурилася на хлопця і сказала, що не збирається всю дорогу нести собачі фекалії, коли по дорозі був чудовий смітник. Однак він сказав, що не хоче ризикувати, щоб хтось розлютився на них за використання їхнього смітника.

Вона сказала, що їй здається, що її хлопець реагує надмірно і заявила, що не носитиме з собою пакет із собачими фекаліями, оскільки це непотрібним.

Однак у коментарях люди розкритикували її, зазначаючи, що це неповага відкривати чужі сміттєві баки, не кажучи вже про те, щоб викидати туди кал.

Конфлікти через домашніх улюбленців

Жінка посварилася із сусідом через те, що вона дозволила одній з собак помочитись на його подвір'ї.

А інший чоловік поскаржився на те, що після того, як він відмовився гладити собаку в літаку, весь салон виступив проти нього.

Вас також можуть зацікавити новини: