За словами Скотті, знос двигуна значно скоротиться / колаж УНІАН, фото УНІАН, скріншот

Скотті Кілмер, який має 55-річний досвід роботи в автомобільній сфері, порадив водіям використовувати очищувач палива, щоб їх машина працювала як у мрії, навіть коли вона трохи постаріє.

Все, що вам потрібно зробити, це взяти звичайний очищувач палива і пластикову лійку і залити всю пляшку в майже повний бак, пише THE SUN.

Коли ви керуєте автомобілем роками, паливна система починає накопичувати відкладення хімічних речовин, що містяться в паливі, що може спричинити засмічення і навіть ерозію, сказав він. Чистячі присадки допомагають видалити ці відкладення, а також запобігти утворенню нових, покращуючи роботу автомобіля.

Відео дня

За словами Скотті, це може подвоїти термін служби вашого автомобіля, а знос двигуна значно скоротиться. Мало того, це також покращує економію палива та продуктивність автомобіля.

Це означає, що повний бак дозволяє їхати далі, заощаджуючи гроші кожного разу, коли ви заправляєте машину. Загалом, завдяки економії палива та захисту від дорогих рахунків за ремонт, ви зможете заощадити багато грошей протягом багатьох років.

Скотті сказав:"Він пахне скипидаром, але він точно працює".

Коментаторам у соціальних мережах сподобалася корисна порада.

Власник автомобіля, на якому Скотті проводив демонстрацію, сказав: "Я радий повідомити, що присадка дійсно принесла машині справжню користь. Все починається набагато краще, ніж було раніше, і я дуже щасливий".

Інший додав:"Так весело спостерігати за Скотті на роботі".

Поради від Скотті Кілмера - деталі

Досвідчений механік з 55-річним стажем Скотті Кілмер попередив, що водії бензинових і дизельних двигунів можуть "зруйнувати" життєво важливі деталі автомобіля після простої помилки.

В одному зі своїх відео в YouTube Кілмер закликав водіїв дотримуватися додаткових запобіжних заходів при митті автомобіля в домашніх умовах.

Вас також можуть зацікавити новини: