Експерт стверджує, що чихуахуа - дуже нахабна порода / фото УНІАН

Існують різні породи собак, і одна з них характеризується високим рівнем нахабності.

"Дуже нахабна порода" - чихуахуа, наводить словами сертифікованого професійного дресирувальника собак Ніколь Елліс видання Parade. За її словами, собака чихуахуа товариська і дуже смілива.

"...поводяться як більші, аніж вони є, що робить їх зухвалими, але чарівними... Вони просто хочуть бути зайнятими з тобою і, можливо, захочуть стати главою сім'ї", - підкреслила Елліс.

Відео дня

За відомостями Американського клубу собаківників (AKC), дорослі чихуахуа важать не більше ніж шість фунтів (близько трьох кілограмів), а їхній зріст становить до восьми дюймів (приблизно 20 сантиметрів).

Яка порода собак уже була в центрі уваги - що повідомлялося

Раніше професійний дресирувальник Гаррет Вінг порівняв чихуахуа з демоном із підземного світу. За його словами, він не завів би собі такого собаку.

Потім ЗМІ назвали найкращі породи собак, які варто заводити сім'ям із дітьми. Журналісти з'ясували, що йдеться про такі породи: колі, ньюфаундленд і золотистий ретривер. Варто зазначити, що ньюфаундлендів називають псами-нянями, оскільки представники цієї породи особливо терпляче ставляться до маленьких дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: