Подивіться, як ви тримаєте телефон - тест / УНІАН

Психологи кажуть, що існує кілька способів тримати телефон в руках. Ця звичка утворюється не просто так - зручність пояснюється певними психологічними нахилами. УНІАН пропонує вам пройти тест на свій характер, вибравши потрібну картинку.

Тест на характер - картинки, які розкажуть все

Такий онлайн-тест на характер допоможе вам не тільки краще звертати увагу на себе навіть в таких дрібницях, як положення, в якому ви тримаєте руки, коли берете телефон. Подивіться на зображення і виберіть те, яке найбільш точно описує вас зі смартфоном.

Цей психологічний тест розкриє вашу особистість / УНІАН
  • 1 - Тримаєте телефон однією рукою, великим пальцем водите по екрану

Люди, які беруть свій гаджет лівою або правою рукою, а великим пальцем натискають на екран, енергійні, спокійні і впевнені в собі. Вони люблять ризик, прагнуть до прогресу за всяку ціну. Продумують свої плани на кілька кроків вперед, ніколи не діють бездумно. Завжди приймають виклики долі, не лінуються працювати заради своєї мети. 

Відео дня

Іноді можуть бути безрозсудними або агресивними, якщо хтось намагається зазіхнути на їх свободу. Негативна якість - не звертати уваги на деталі, не бути обережним. Через це можна зазнати фіаско. Також люди першого типу не терплять повільних і ледачих особистостей, якщо таким буде партнер, відносини, швидше за все, закінчаться швидко.

  • 2 - Тримаєте телефон двома руками, великим пальцем натискаєте на екран

В такому випадку можна сказати, що людина методична і дисциплінована, точна і розважлива. Вона хороший слухач, до якого інші люди йдуть за порадою. Рішення не приймає швидко, завжди довго міркує. На речі дивиться глибше, ніж оточуючі люди, тому майже ніколи не помиляється. Увагу до деталей у такої людини можна назвати бездоганною - повз неї жодна миша не проскочить. Людей, як і ситуацію, особистість другого типу оцінює швидко і якісно - її важко обдурити. 

  • 3 - Тримаєте телефон двома руками і двома великими пальцями водите по екрану

Третій тип людей - енергійні, темпераментні, пристрасні натури. Наполегливі і впевнені в собі, вони можуть переконати будь-кого в своїй точці зору. Легко адаптуються до змін, нормально сприймають будь-які зміни. Багатозадачні, можуть успішно вирішувати відразу кілька проблем. Швидше за все, комфортно себе відчувають в умовах конкуренції, люблять перемагати і бути першими. Скаржаться, що 24 годин на добу недостатньо для того, щоб зробити все задумане. З таких людей виходять відмінні кар'єристи.

  • 4 - Тримаєте телефон в одній руці і вказівним пальцем другої руки водите по екрану

Такі особистості розумні, добрі і славляться високим рівнем інтелекту. Природна кмітливість і хороша інтуїція дозволяють приймати вірні рішення в житті. Вони ніколи не поспішають, все ретельно зважують, але через це таким людям складно зважитися на авантюру. Творчі та амбітні, вони досягають успіху в мистецтві саме через свій життєвий досвід та відсутність легковажності.

Мозковий штурм - їх особистий спосіб насолоди, вони змушують свідомість працювати майже постійно. Саме вони прекрасно вирішують головоломки, кросворди, завдання і тд. Оточуючим нелегко "вибити з колії" четвертий тип людей - їх енергія занадто сильна.

Вас також можуть зацікавити новини: