
Літо завжди радує нас свіжими фруктами та ягодами, але не всі знають, що їх можна "інтегрувати" у повсякденні рецепти, урізноманітнивши звичні для нас страви.
The Telegraph пропонує любителям солодкого приготувати сендвічі з полуницею, лимоном та сиром маскарпоне. Такі солодкі бутерброди можна принести на пікнік чи чаювання, або з'їсти на звичайний перекус.
Для чотирьох сендвічів вам знадобляться 150 грамів маскарпоне, 80 грамів якісного лимонного курду, щіпка ванільного порошку, вісім скибочок білого хліба без скоринки та 200 грамів нарізаної тонкими скибочками полуниці.
У невеликій мисці змішайте маскарпоне, лимонний курд і ваніль. Розподіліть отриману кремову суміш по чотирьох скибочках хліба та викладіть нарізану полуницю. Накрийте їх зверху рештою хліба. Акуратно наріжте сендвічі трикутниками й подавайте до столу.
Інші солодкі перекуси
Британська кулінарна письменниця і телеведуча Мері Беррі розкрила декілька рецептів печива, для приготування якого знадобиться однакове тісто, але різні начинки.
Також вона розповідала, як приготувати ідеальний італійський десерт тирамісу, який обожнює величезна кількість людей.