У мережі показали відео ремонту дороги в снігопад / скріншот

Столичні комунальники в черговий раз "відзначилися" ремонтом дороги під час снігопаду.

Потрібне відео напередодні ввечері з'явилося в київських Телеграм-каналах.

"У Києві випав сніг - пора класти асфальт", - пише автор публікації, не уточнюючи, де саме знято відео.

У коментарях кияни розділилися в думках. Багатьох таке рішення дорожників вкрай обурило. "Це ж класика. Нормальний господар за таку роботу самих "спеців" б покатав...", "За роботу в погані погодні умови у них доплата йде", "Хто платить за таке? Бюджет? Вже відкрито кримінальну справу за фактом?", - написали вони.

Інші навпаки відзначили, що ремонт проводився на аварійній ділянці, тому було вкрай важливо оперативно відновити там дорожнє покриття. "За нормами асфальт мало не до мінус 15 можна класти. Нічого в цьому такого немає", "Гарячу укладку робити не можна, а локальну холодну хоч в дощ хоч в сніг, головне добре утрамбувати. Так що я хз чого люди обурюються", "Якщо там була яма, яку розкопали ... потрібно було місиво залишити?", "Так це яма де прорвало. Її залишити треба було, розумник?",- йдеться в коментарях.

Як повідомлялося, вчора Київ почало засипати снігом. Негода продовжилася вночі, а вранці місто застиг у заторах. На сьогодні синоптики прогнозують у столиці 10-градусні морози, опадів більше не очікується.