У Києві через негоду виникли проблеми з рухом транспорту / фото УНІАН

Київ засипало снігом, на дорогах – ожеледиця, й через це у понеділок увечері, 20 грудня, на автошляхах були затори, сталося багато аварій.

У столиці було мінімум близько 20 аварій, свідчать дані з карти, яку на своїй сторінці у Facebook розмістив журналіст Олександр Рудоманов.

"Ого, аварій" – поділився він.

Відео дня
В Києві сьогодні було багато аварій / фото facebook.com/sasko.laps

На вул. Вадима Гетьмана у бік метро "Шулявка" зупинилися майже всі тролейбуси, комунальний транспорт через ожеледицю не міг виїхати на шляхопровід, йдеться в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

На столичних вулицях у зв’язку зі снігопадом і ожеледицею працює близько 300 спецавтомобілів, написав мер Києва Віталій Кличко в Telegram.

Читайте такожУ Києві провал в асфальті раптово відкрив підвал садиби початку ХІХ століття (фото)"Близько 300 авто спецтехніки КП "Київавтодор" працюють зараз на вулицях столиці. Дорожники обробляють протиожеледними засобами, насамперед, підйоми та спуски, вулиці із бруківки, мости, тротуари. Вночі синоптики прогнозують значне зниження температури", – написав мер.

Станом на 20:40 на більшості доріг Києва машини не рухалися швидко, свідчать дані сервісу Google Maps.

В Києві у понеділок у вечері на дорогах Києва авто не рухалися швидко / скріншот

Раніше стало відомо, що падіння тиску у водопроводі спричинило аварійну ситуацію на бульварі Тараса Шевченка, там під землю пішло асфальтне покриття. Пізніше на бульварі Шевченка частково обмежили рух у напрямку Бессарабської площі через ризик повторного провалу асфальту.

Вас також можуть зацікавити новини: