Орендований будинок кишів живими кажанами / фото ua.depositphotos.com, en.wikipedia.org/Dobre Cezar

Група туристок подали до суду на Airbnb через орендований "будинок з фільму жахів", який кишів живими кажанами.

Як пише independent.co.uk, жінки орендували будинок у вікторіанському стилі в Мічигані під назвою "Замок" для відпочинку. Вони розповіли, що їх перебування було приємним протягом перших трьох ночей, але на четверту ніч дві жінки, які перебували у великій кімнаті з баштою, були розбуджені від звуку вереску кажанів, які літали по кімнаті.

"Жінки спочатку подумали, що в дім потрапив лише один кажан, але швидко виявилося, що вони помилялися, коли ще кілька кажанів почали заполонювати коридор… Коли вони намагалися втекти, вони виявили, що всі сходи "вкриті кажанами", - пише видання.

Відео дня

Після того, як вони не змогли втекти, жінки заблокували двері та закрили вікна рушниками та подушками, проте кажани продовжували проникати в приміщення через щілини в стінах та плінтусах.

Жінки стверджували, що кажани залітали їм у волосся та дряпали їх. Одна з них також стверджувала, що її вкусив кажан.

За їхніми словами, вони опинилися в пастці у своїх кімнатах і не могли спати, оскільки "ховалися під ковдрами", а кажани залітали в їхні ліжка та простирадла до ранку.

Після їхнього перебування на території помешкання був викликаний дезінфікатор, який виявив велику колонію мічиганських бурих кажанів, які жили на горищі вже протягом кількох років.

Жінки подали позов проти Airbnb за те, що вони нібито "з недбалості дозволили рекламувати будинок, заражений кажанами, на платформі", а також проти власників будинків і робітників з обслуговування, які, за їх словами, "несли відповідальність за те, щоб будинок був безпечнимпід час здачі в оренду".

"Те, що мало бути веселою відпусткою, перетворилося на будинок жахів для моїх клієнтів. Ніхто не очікує, що на нього нападе орда кажанів", – сказав адвокат туристок.

Раніше туристи демонстрували жахливі фото, які можуть назавжди відбити бажання орендувати житло на Airbnb. Тож іноді краще заплатити трохи дорожче за номер у готелі з перевіреною репутацією, ніж покладатися на порядність незнайомців.

Вас також можуть зацікавити новини: