H/ фото ua.depositphotos.com

Важко зробити смажене яйце із золотистими і хрусткими краями, пишним білком і жовтогарячим жовтком, що тане, кращим, ніж воно є. Звичайний соус песто може кардинально змінити ситуацію.

Видання Express пише, що потрібно лише додати песто в сковорідку і розподілити його по дну. Необхідно використовувати таку кількість соусу, щоб повністю покрити дно сковороди.

Сковороду з песто потрібно прогріти хвилину на середньому вогні, а потім розбити яйце прямо на теплу зелену пасту і зменшити вогонь. При цьому краще використовувати яйця кімнатної температури, тому що холодні яйця швидше пересмажуються.

Відео дня

Щойно білок схопився, варто накрити сковорідку кришкою, щоб жовток просмажився, але залишився злегка рідким. Це займе близько двох-трьох хвилин.

Якщо ви хочете зробити страву ще більш вишуканою, то спробуйте подати її з сиром рікотта, пюре з авокадо і дрібкою пластівців чилі.

Раніше УНІАН писав, що шеф-кухар і директор з інновацій в Американській яєчній раді Нельсона Серрано-Баррі розкрив чарівний рецепт яєчні-базіки по-французьки.

Найважливіший секрет - бовтанка повинна томитися на дуже слабкому вогні і її потрібно постійно помішувати, поки вона не стане кремовою, немов заварний крем.

Вас також можуть зацікавити новини: