Жінка назвала свого сина Айзеком / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Мама відчула себе "приголомшеною" після того, як дала своєму синові "впізнаване ім'я", тому що вона хотіла переконатися, що у нього не виникне проблем з тим, що люди неправильно вимовляють або пишуть його, оскільки люди все ще борються з цим.

Як пише Mirror, вона пояснила, що назвала свого сина Айзеком (Isaac), і їй "сподобалася" ідея, що йому не доведеться весь час вимовляти це слово людям, але вона виявила, що багато людей у її житті продовжують писати це ім'я "Іссак" (Issac)".

Опублікувавши "попередження" іншим батькам на Reddit, вона сказала: "Мені здавалося, що я назвала свою дитину дуже класичним, впізнаваним ім'ям з типовим написанням. Однак я приголомшена тим, як часто люди неправильно пишуть його ім'я як "Іссак".

Відео дня

"Мені сподобалася ідея, що йому не доведеться писати своє ім'я скрізь (у мене набагато рідше ім'я, і я ненавиджу постійно писати його людям). Однак багато людей написали його з помилками - від деяких моїх друзів до його няні і лікаря, і навіть того, хто зробив його торт на день народження, неправильно написав це слово на торті! Я так часто бачу неправильне написання, що співвідношення між Айзеком та Іссаком становить приблизно 50/50. Це траплялося так часто, що мені здається, що я просто божевільна в написанні цього імені, Ісаак! Все це говорить про те, що мені подобається це ім'я, але я думаю, що він буде вимовляти його для людей до кінця свого життя", - додала вона.

Коментатори допису були однаково спантеличені нездатністю людей написати ім'я, хоча багато хто з них сказали, що вони також мали досвід, коли люди не могли написати досить прості імена.

Одна жінка сказала: "Мого чоловіка звуть Ісаак, і ще до того, як я відкрила повідомлення, я знала, яким буде ваше попередження. Він робив скріншоти всіх неправильних написань в електронному листуванні на своїй роботі. Я думаю, він здався деякий час тому".

Цікаві історії з іменами для дітей

Чоловік вибрав для дитини ім'я, яке є дуже поширеним серед собак, оскільки його легко вимовляти. Більш того, у нього самого в дитинстві також був улюбленець, якого так звали.

"Нам з дружиною подобається "Макс", можливо,"Максимус". Нам це подобається, тому що це (для нас) сильне ім'я, а також коротке, його легко писати і правильно вимовляти, і я думаю, що воно добре поєднується з моїм прізвищем. Однак це найпоширеніше ім'я, яке дають собакам", - поділився Reddit стурбований чоловік своєю історією.