В Австралії автомобілем задавили на смерть 20 кенгуру / фото cnn.com

В австралійському штаті Новий Південний Уельс невідомі вбили 20 кенгуру, задавивши їх машиною.

Про це пише ТСН з посиланням на CNN.

Кенгуру, у тому числі їхні дитинчата, були вбиті у сільській місцевості Тура Біч. Багато тварин були знайдені мертвими на газонах будинків місцевих жителів наступного ранку. 

Відео дня

Читайте такожУ болгарському зоопарку народилося рідкісне кенгуреня-альбінос (відео)

Джанін Грін, волонтер з групи порятунку дикої природи WIRES, заявила, що вона ніколи не бачила нічого подібного за 20 років роботи в організації. За її словами, три дитинча кенгуру, які пережили масове вбивство, залишаються на піклуванні волонтерів.

"Мешканці були просто приголомшені, тому що вони прокинулися вранці і знайшли тіла мертвих (кенгуру), розкидані по всіх газонах", - сказав Грін. 

"Кенгуру - частина їхньої громади. Вони жили там завжди. Вони всі звикли до того, що кенгуру стрибає вгору і вниз вулицею. Для когось робити подібне масове вбивство – це просто неймовірне", – додала вона.

Поліція розслідує цю справу і звернулося до усіх, хто щось знає про те, що сталося, із закликом надати інформацію місцевим детективам.

Нагадаємо, в Австралії поширилась паніка через раптові смерті близько 45 валабі за один тиждень, через що у активістів з’явилися підозри про можливе отруєння.Зазначається, що перших мертвих валабі знайшли екологічні активісти ще 21 серпня. З того часу кожного дня вони знаходили трупи тварин, серед яких і малі валабі.