Квоти на вилов риби в Азовському морі було узгоджено під час засідання україно-російської комісії / facebook.com/ULEADwithEurope

Українська сторона узгодила з представниками Росії проект протоколу на розподіл квот на вилов риби в Азовському морі на 2020 рік.

Про це Державне агентство рибного господарства України повідомило UA: Крим, йдеться на сторінці видання у Facebook.

Документ підписаний головою агентства Ярославом Бєловим.

Відео дня

Зазначається, що документ був узгоджений в рамках засідання українсько-російської комісії з питань рибальства в Азовському морі. Засідання комісії відбулося 13 листопада в Бердянську.

Читайте такожВ Азовському морі через Кримський міст сталася природна катастрофа (фото, відео)

“Наразі Державне агентство рибного господарства України очікує на отримання вищезгаданого документа через офіційні канали”, - йдеться у відповіді.

17 листопада Меджліс кримськотатарського народу ухвалив заяву, в якій наголошується на неприпустимості визначення статусу Криму та прилеглих до нього морських просторів Чорного та Азовського морів, включаючи Керченську протоку та Сиваш, а також встановлення режиму таких просторів та ресурсів, форм користування ними та їх захисту без вільної, попередньої та усвідомленої згоди кримськотатарського народу, висловленого через його представницький орган – Меджліс кримськотатарського народу.