
Українські цукрові заводи з початку сезону цукроваріння, який стартував 5 вересня із запуском Радехівського цукрового заводу, виробили майже 33 тисяч тонн цукру.
Читайте такожУкраїна збільшила граничний обсяг експорту жита в 16 разів
Про це передає прес-служба Національної асоціації цукровиробників України (НАСУ)"Укрцукор".
Скільки вироблено цукру
"Станом на 22 вересня виготовлено 32,8 тисячі тонн цукру та перероблено 274,5 тисячі тонн цукрових буряків", – йдеться у повідомленні.
Згідно з повідомленням, станом на поточну дату в Україні працюють 9 цукрових заводів.
Що цьому передувало
- Виробництво цукру в Україні в сезоні 2019-2020 років (вересень 2019-серпень 2020) становило 1,48 мільйона тонн, що на 19% менше в порівнянні з попереднім сезоном.