Ілюстрація

В листопаді відпускна ціна на газ для побутових споживачів буде знижена з 9,2 грн. до 7,96 грн. за м3.

Про це по завершенню Конгресу місцевих та регіональних рад при президентові України повідомив директор ТОВ "ОдесаГаз-Постачання" Станіслав Висторопський.

Він підтримав ініціативу президента Володимира Зеленського про важливість збереження тарифів на газ для людей на рівні минулого року, про що був підписаний відповідний меморандум між урядом, НАК "Нафтогаз України" й місцевою владою та відзначив, що зниження тарифів удалося досягти саме завдяки цьому. "Це дозволяє населенню купувати газ за фіксованою ціною, а не поточною ринковою, яка складає більше ніж 30 000 гривень", – сказив Станіслав Висторопський.

Відео дня

Керівник "ОдесаГаз-Постачання" повідомив, що кожен з побутових споживачів вчасно отримає необхідну кількість газу. Він також сказав, що компанія дала свою згоду на зменшення ціни в рамках діючих договорів для споживачів, що своєчасно виконують умови договорів.    

"Ми вдячні ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" за пропозицію укласти новий Договір на поставку природного газу для населення та вступу до балансуючої групи у складі державної компанії. Повідомляємо про свою згоду на укладання нового договору на поставку природного газу для населення та вступу до балансуючої групи", – сказав Станіслав Висторопський.

Він також додав, що ціна поставки на листопад буде знижена за рахунок внутрішніх ресурсів "ОдесаГаз-Постачання".

За словами директора "ОдесаГаз-Постачання", подальша цінова політика буде коригуватися. "Цінова політика щодо поставок природного газу для побутових споживачів на наступні періоди постачання буде коригуватись після вступу до балансуючої групи у складі "Нафтогаз Трейдингу", – наголосив Станіслав Висторопський.

Керманич компанії-постачальника зазначив, що ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг" більше ніж півроку бездоганно виконує договір купівлі-продажу природного газу від 28 квітня 2021 р. "Завдяки цьому одесити мають змогу вчасно отримувати природний газ за фіксованою ціною", – сказав керівник газопостачальної компанії. Станіслав Висторопський.

Довідка. ТОВ "ОдесаГаз-Постачання" заснована у 2015-му році. Компанія забезпечує закупівлю природного газу для більш ніж 500 тисяч домогосподарств та понад 3 000 підприємств Одеси та Одеської області.

Сьогодні в компанії працює180 працівників, які обслуговують споживачів через абонентські ділянки, call-центр, електронні канали комунікацій.

Варто зазначити, що "ОдесаГаз-Постачання" є повноправним учасником Американо-Української Ділової Ради (The U.S.-Ukraine Business Council).

USUBC більше 26 років виступає за заходи щодо покращення умов двосторонньої торгівлі, бізнесу та інвестицій. Організація займається просуванням торгових та інвестиційних інтересів американських компаній на ринку України і просуванням торгових та інвестиційних інтересів українських підприємств у США.