Окупанти продовжують бити по енергетичній інфраструктурі / фото УНІАН, Олександр Гіманов

У четвер, 22 лютого, російська окупаційна армія вдарила по прифронтовій тепловій електростанції, внаслідок атаки постраждали енергетики.

Як повідомляється у офіційному Telegram-каналі ДТЕК, російські загарбники серйозно пошкодили обладнання теплоелектростанції, проходить ліквідація наслідків атаки. Шістьом енергетикам надали першу медичну допомогу, їх доправили до лікарні.

Зазначається, що з початку опалювального сезону російські загарбницькві війська обстріляли теплоелектростанції ДТЕК близько 40 разів.

Відео дня

Удари по українській енергетиці: останні новини

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 13 лютого російські загарбники атакували Дніпро ракетами та безпілотними літальними апаратами. Внаслідок атаки в місті виникли перебої зі світлом, місцева влада оголосила про евакуацію з однієї лікарні та закриття навчальних закладів.

Тієї ночі ДТЕК повідомив про припинення виробництва електроенергії однією з теплоелектростанцій через обстріл з боку військ Російської Федерації.

Нещодавно в Національній енергетичній компанії "Укренерго" повідомили, що російські загарбники пошкодили лінію, яка забезпечувала енергоживлення Запорізької атомної електростанції.

Вас також можуть зацікавити новини: