«Фінансовий Оскар» - нагорода, запроваджена журналом «Бізнес», вже 23 роки поспіль відзначає найкращих представників фінансового сектора. «AXA Cтрахування» вже не вперше отримує цю відзнаку, кожного разу підтверджуючи своє лідерство на ринку та надійність для клієнтів.

У 2018 році прибуток компаній «АХА Страхування» і «АХА Страхування Життя» в Україні склав 164 млн грн за міжнародними стандартами групи AXA, що на 176% вище, ніж у 2017 році (прибуток за національними стандартами склав 75 млн грн). Сума зібраних страхових премій за 12 місяців 2018 становить близько 2 млрд грн, а кількість договорів страхування збільшилася до 1млн 777 тисяч.

Сума страхових премій «AXA Страхування» у 2018 році склала 1,9 млрд грн, що на 13% вище показників 2017 року. Сума страхових премій «AXA Страхування Життя» склала 93 млн грн., що на 57% вище показників 2017 року. Загальний обсяг страхових виплат зріс на 9% і склав 893 млн грн за підсумками 12 місяців 2018 року.

Відео дня

Андрій Перетяжко, переможець у номінації «Особистість ринку Страхування», з 2007 року є першим віце-президентом «AXA Страхування», за його безпосередньої участі СК «АХА Страхування» досягла  лідерства на страховому ринку України. «Ці нагороди –  привід для гордості та подяки. Гордості за компанію, подяки партнерам, клієнтам,  ЗМІ, які довіряють нам та відзначають якість нашої роботи. Я вдячний за першу номінацію і вважаю її не лише особистою нагородою, але нагородою усієї команди, яка вже понад 10 років досягає відмінних результатів, формує цивілізовану ринкову культуру, надає клієнтам послуги найвищої якості, завжди дотримуючись високих міжнародних стандартів. Наша мета – ставати тільки кращими для наших клієнтів, досягаючи видатних бізнес-результатів»,- зазначив Андрій Перетяжко.

За даними журналу «Бізнес» вибір номінантів «Фінансового Оскару» проходить наступним чином: у кожній номінації визначають трьох переможців, які отримують дипломи за перше, друге і третє місця.  Номінанти та “оскароносці” обираються у два етапи. На першому етапі редакція відбирає претендентів, виходячи з показників діяльності фінустанов, динаміки їхнього розвитку та їхніх дій на ринку минулого року. У кожній номінації формується short list з Топ-10 претендентів.

На другому етапі фінальне оцінювання претендентів відбувається шляхом відкритого голосування читачів журналу «Бізнес»: визнаних експертів фінансового ринку, представників банківської, страхової та фондової спільнот, профільних професійних організацій та регуляторних органів, а також керівників великих компаній, корпоративних клієнтів фінансового ринку. Голосування за номінантів проводиться на сайті business.ua протягом місяця. Суму набраних компаніями голосів підраховує редакція. На підставі отриманих результатів визначаються переможці в номінаціях.

Інформація про компанію

СК «АХА Страхування» - універсальна страхова компанія, представлена на українському страховому ринку з 1994 року, у 2007 році стала часткою міжнародної групи «AXA». В компанії працює більше 780 співробітників і 1220 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряє більш ніж 500 000 клієнтів.

  • 2018 р. — 1-е місце в рейтингу надійності серед страхових компаній (журнал Гроші);
  • 2018 р. — Лідер рейтингу «Репутаційні активісти» серед страхових компаній (Журнал Фокус);
  • 2018-2017 рр. — лідер страхування КАСКО серед страховиків на українському ринку (Insurance TOP);
  • 2017 р. — «Автостраховик року» у конкурсі Фінансовий Оскар 2017 (журнал Бізнес);
  • 2017 р. — 1-е місце по страховим виплатам серед страхових компаній (Insurance TOP);
  • 2017 р. — 1-е місце по чистим заробленим преміям (Insurance TOP);
  • 2017 р. — 1-е місце серед страховиків за розміром фонду оплати праці (Insurance TOP);
  • 2017-2016 рр. — 1-е місце в національному рейтингу управління корпоративною репутацією (журнал Бізнес);
  • 2016 -2015 рр. — «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами (рейтинг журналу «Бізнес»);

23 жовтня 2018 Група АХА оголосила про те, що Fairfax Financial Holding Limited (Канада) придбає 100% «АХА Страхування» і «АХА Страхування Життя» в Україні.

14 лютого 2019 року АХА успішно завершила оформлення операцій з Fairfax Financial Holdings Limited

прес-релізИ доступнІ на офіційному сайті «АХА СТРАХУВАННЯ»

За додатковою інформацією звертайтесь:

PR-служба    PR@axa-ukraine.com

+38 050 359-49-56