Сума страхових премій «AXA Страхування» склала 1,9 млрд грн, що на 13% вище показників 2017 року. Сума страхових премій по КАСКО - 1,1 мрлд грн, що на 12% більше, ніж в 2017 році.

За результатами 2018 року прибуток компаній «АХА Страхування» і «АХА Страхування Життя» склав 164 млн грн за міжнародними стандартами групи AXA, що на 176% вище, ніж у 2017 році (прибуток за національними стандартами склав 75 млн грн). Кількість договорів страхування збільшилася до 1 млн 777 тисяч.

Крім того, за підсумками «Фінансового Оскару 2018»  «AXA Страхування» стала переможцем в номінації «Найбільш професійна страхова компанія», а віце-президент «AXA Страхування» Андрій Перетяжко став переможцем в номінації «Особистість страхового ринку», зайнявши 1-е місце в рейтингу. Також компанія увійшла у Топ - 3 в номінаціях «Автостраховик року. КАСКО», «Страховик  Онлайн», «Агрострахування ».

Відео дня

Перший Віце-Президент «AXA Страхування» Андрій Перетяжко зазначає: "Наша компанія впевнено лідирує на страховому ринку багато років поспіль. У минулому році ми закінчили рік з рекордним прибутком за усі 11 років існування бренду AXA в Україні. Ми дуже сфокусовані на зростанні прибутковості, поліпшенні якості сервісів та задоволеності наших клієнтів. І, навіть маючи високий рівень задоволеності клієнтів - 92%, ми не припиняємо інвестувати в цей напрямок, тобто, в першу чергу, в інновації, без яких ми не уявляємо сучасне обслуговування».