"МЕГАБАНК" долучиться до Дня заощаджень / фото: megabank.ua

Ставки зросли у низці чинних депозитів, з’явилися і нововведення. Деталі можна дізнатися у наших відділеннях та на сайті у розділі "Депозити".

– "МЕГАБАНК" кожен рік долучається до Дня заощаджень. Упевнений, що наші депозитні пропозиції є привабливими і вигідними для людей. Окрім того ми активно працюємо над підвищенням рівня фінансової освіченості українців, особливо дітей. Для них у жовтні готуємо низку цікавих заходів, на яких співробітники "МЕГАБАНКУ" розкажуть, як навчитися заощаджувати вже змалку, – прокоментував нововведення Андрій Онопко, заступник Голови Правління "МЕГАБАНКУ".

Відео дня

Наголошуємо, оскільки підвищення ставок приурочене до Дня заощаджень, пропозиція діятиме тимчасово.

Довідка. Всесвітній день заощаджень відзначають щорічно 31 жовтня ось уже 95 років (ініціатива зародилася у Мілані у 1924-му). Україна долучилася до цього у 2011-му. Мета Дня заощаджень – стимулювання розвитку ідей економії грошей та накопичення заощаджень.

У рамках відзначення Дня заощаджень банки-учасники цієї ініціативи виводять на ринок нові депозитні продукти, готують акції, надають консультації. Крім того – проводять відкриті дні, зокрема, для юних клієнтів, підвищуючи їх фінансову грамотність і формуючи культуру заощаджень змалку.

Цього року в Україні проект стартує 1 жовтня, а завершується традиційним масштабним родинним святом, яке відбудеться 2 листопада в рамках фестивалю Ulichnaya eda на Арт-заводі Платформа у Києві.