На американській біржі NASDAQ розпочнуться торги  акціями Freedom Holding Corp, частиною якого є один з активних учасників  вітчизняного фондового ринку - ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА». Торги стартують 15 жовтня 2019 року, - повідомив СЕО компанії, Тимур Турлов в інтерв’ю Investory News.

Отримавши нові фінансові можливості, компанія планує стати найбільшим роздрібним дилером ринку державних облігацій. Щоб українці, які задумуються про вигідне вкладення своїх коштів, розглядали державні папери, як мінімум одночасно з банківськими депозитами. Тому що це надійніше та дохідніше, принаймні у поточний момент часу, - пояснює Турлов.

Відео дня

«Для нас це дуже великий та важливий знак якості, яким не володіє жоден з наших конкурентів на ринку цінних паперів. По-перше, це означає постійний доступ до капіталу. По-друге, ми пройшли величезний комплаєнс від найжорсткіших регуляторів світу, отримали рейтинги міжнародних рейтингових агенцій. Впевнений, це дозволить нам залучити клієнтів, яким потрібен респектабельний та надійний фінансовий посередник, якому вони зможуть довіряти всі свої дії. Цей крок повинен допомогти нам закріпити позиції, дати ресурси для розвитку бізнесу, у тому числі, в Україні, а також забезпечити наших клієнтів додатковим комфортом», - вважає Тимур Турлов. 

Також компанія має плани побудувати повноцінний інвестицій банк - щоб надавати повний спектр банківських послуг, у тому числі й людям, які хочуть інвестувати у цінні папери, - повідомив СЕО компанії.

ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» професійний учасник фондового ринку, торговець цінними паперами та депозитарна установа. Компанія входить в ТОП-5 торговців на фондовому ринку України. На початок 2019 року має 12 філій, штат - понад 100 чоловік.

ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА»  є частиною Freedom Holding Corp (USA). Акції Freedom Holding Corp лістинговані на біржі OTС QX Best Market в США.