Складнощі з доставкою пов'язані з тим, що немає доріг, якими можна було б доставити листи, пенсії і посилки / lv.dsns.gov.ua

Національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» попереджає про можливу затримку доставки листів і пенсій в постраждалі від паводків райони західних областей.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський в соціальній мережі Facebook.

Читайте такожКабмін виділить Івано-Франківщині півмільярда на подолання наслідків негоди

Відео дня

«Ми робимо все, щоб вчасно доставити ваші листи, посилки і, звичайно, пенсії, при цьому не ставлячи під загрозу життя наших співробітників. Сьогодні і найближчими днями, в зв'язку з повінню, можливі затримки з доставкою в окремі райони Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької та, якщо рівень води підвищиться, Львівської області. Там часто, на жаль, просто немає доріг, за якими їх можна доставити», - зазначив Смілянський.

«Ми робимо все необхідне, щоб, як тільки буде така можливість, відновити стандартну роботу, що, звичайно, непросто в умовах коронавірусу і повені одночасно. Ми також забезпечуємо співробітників спецодягом, щоб вони могли надавати вам послуги там, де це тільки можливо, вже сьогодні», - додав він.

Як повідомляв УНІАН, за даними ДСНС, на Івано-Франківщині в результаті інтенсивних опадів та підняття ґрунтових вод підтоплено понад 5 тисяч житлових будинків, зруйновано 125 км автодоріг і 29 мостів.

Інтенсивні опади впродовж 22-23 червня призвели до ускладнення повеневої обстановки в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській і Закарпатській областях.

Завтра, 25 червня, відбудеться позачергове засідання Кабінету міністрів, на якому буде розглянуто питання ліквідації наслідків стихійного лиха в західних областях України.