Меморандум сприятиме встановленню тісніших зв'язків між країнами у фінансовій та банківській сферах / фото УНІАН, Андрій Кравченко

На тлі повномасштабного військового вторгнення Росії на територію незалежної України Національний банк України і Національний банк Польщі підписали Меморандум про домовленості для посилення співробітництва в умовах війни.

Про це йдеться в повідомленні українського регулятора.

Меморандум сприятиме обміну інформацією та взаємній підтримці двох центробанків і встановленню тісніших зв'язків між країнами у фінансовій і банківській сферах.

Відео дня

"Разом з Кирилом Шевченком ми підписали Меморандум про домовленості на підтвердження наших хороших відносин і міцних зв'язків між нашими банками", — заявив глава Національного банку Польщі Адам Глапінський.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.
  •  Окупанти обстрілюють мирні міста України. Домовленості про зелені коридори систематично порушуються. Евакуаційні конвої обстрілюються, що ускладнює евакуацію мирного населення та доставку в гарячі точки продуктів і медикаментів. У багатьох населених пунктах гуманітарна катастрофа.

Вас також можуть зацікавити новини:

У Чорноморську Одеської області пролунав вибух

Українські війська відбили 7 ворожих атак на Донбасі

Пентагон підтвердив, що саме Росія завдала ракетного удару по вокзалу в Краматорську