Samsung Pay припиняє проводити платежі росіян з карток Мир / фото facebook.com/mirpaycard

Платіжна система для мобільних пристроїв Samsung Pay припинить роботу з картками російської платіжної системи "Мир", яку планували запустити також в Ірані. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Починаючи з 3 квітня 2024 року додавання та використання карток "Мир" у Samsung Pay буде недоступним. Водночас функціонал додавання та використання клубних карток/карток постійного клієнта в програмі Samsung Pay працюватиме без змін", – йдеться у заяві.

В компанії додали, що додані карти "Мир" будуть видалені з програми. У Samsung Pay зберігається електронна копія карти, тому її видалення ніяк не вплине на можливість платити пластиковою карткою у звичайних точках продажу чи онлайн.

Відео дня

Платіжна система "Мир"

Платіжна система "Мир" – російська національна платіжна система, що надає послуги проведення платіжних операцій та випускає банківські картки. Розрахунки виробляються лише у рублях.

Раніше УНІАН писав, що картки російської системи "Мир" перестануть діяти в банкоматах та POS-терміналах більшості вірменських банків з 30 березня 2024 року.

Вас також можуть зацікавити новини: