боинг / patrasevents.gr

Американський концерн Boeing, один з найбільших світових виробників авіаційної, космічної та військової техніки, може відкрити своє виробництво в Болівії, повідомляє Прайм з посиланням на заяву віце-президента компанії з продажу в Латинській Америці Ван Рекс Галларда.

"У мене є оптимістичні враження у частині можливостей інвестувати в Болівії, все, що потрібно, - це посилити технологічну підготовку кадрів і володіти конкурентоспроможністю", - наводить агентство ABI заяву Галларда у Вашингтоні, де проходив діловий форум з питань інвестицій в Болівії.

За даними агентства, авіаконцерн розглядає можливість створення в південноамериканській країні центру з виробництва запчастин для своїх літаків, які використовуються у південноамериканському регіоні.

Відео дня

Boeing випускає широкий спектр цивільної та військової авіаційної техніки, розробляє космічні програми. У структурі Boeing функціонують два великих підрозділи — Boeing Commercial Airplanes, що займається будівництвом цивільних літаків та Integrated Defense Systems, яке виконує космічні та військові програми. Заводи компанії розташовані в 70 країнах, продукція поставляється в 145 країн. Штат співробітників — близько 159 тисяч осіб.

Читайте такожBoeing підписав з китайцями рекордний контракт на $38 мільярдів