ТМ Villa Krim отримала особливий статус – «Вибір України 2018 року». Ця нагорода підкреслює високий стандарт якості вин і підтверджує факт перемоги та лідерства в своїй категорії діяльності. Саме ТМ Villa Krim, випередивши понад 50 конкурентів, отримала найвищі оцінки від споживачів, експертів професійної сфери та представників оргкомітету.

Сем Кромстейн, глава конкурсу: «Медаль – це доказ того, що ТМ Villa Krim закохала в себе споживача».

«Прихильність споживача – це найвища нагорода для компанії. Ми пишаємося тим, що вина Villa Krim щомісяця обирають 1,5 мільйона українців, і ми особливо вдячні кожному з них. Саме визнання споживача надихає нас працювати з ще більшою самовіддачею, знаходити нові грані смаку та гарантувати найвищу якість вин Villa Krim!», – говорить Боян Борисов, головний винороб ТМ «Villa Krim».

Відео дня

Відзначимо, що незалежний національний конкурс «Вибір України» існує з 2013 року. Щороку його проводять для того, щоб визначити лідерів економіки серед українських підприємств. Компанія-переможець може відмовитися від нагородження, але право на статус звання «Вибір України» не передається нікому – нагорода вручається номінанту виключно як підтвердження позицій згідно з проведеними дослідженнями.

Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю!