Про це йдеться в повідомленні Dragon Capital / Фото УНІАН Володимир Гонтар

Генеральний директор інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала став власником інтернет-видання "Українська правда".

Про це йдеться в повідомленні Dragon Capital.

Читайте такожНа продаж "Мотор Січ" китайцям Dragon Capital заробив понад 50 мільйонів гривень – ЗМІ

Відео дня

Зазначимо, що видання "Українська правда" було засноване українським журналістом Георгієм Гонгадзе у 2000 році.

"Редактор-засновник інтернет-видання "Українська правда" Олена Притула і генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала сьогодні оголосили про укладення угоди, за умовами якої 100% корпоративних прав на видання і всі його активи переходять до групи компаній Dragon Capital.

Сторони також домовилися про те, що редакційна політика видання та підходи до роботи залишаться без змін", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Dragon Capital розглядає цю інвестицію як ще один крок до підтримки вільних медіа та свободи слова в Україні.

За словами Фіали, його інвесткомпанія продовжить практику невтручання власника в редакційну політику "Української правди" за аналогією з виданням "Новое время", яке також належить Dragon Capital.

Dragon Capital

Група інвестиційних компаній Dragon Capital (генеральний директор - бізнесмен Томаш Фіала) заснована у 2000 році в Києві та спеціалізується на інвестиційно-банківських і брокерських послугах і управлінні нерухомістю.