Українське підприємство захищеного друку "Поллі-Сервіс" сплатило податків на суму 324 301 657 гривень.

Про це в інтерв'ю BitukMedia повідомила Наталія Кочубей, голова ради директорів компанії ТОВ "Поллі-Сервіс".

false

"Поллі-Сервіс" - найбільше в Європі підприємство захищеного друку стабільно працює на українському ринку і забезпечує державі багатомільйонні надходження від податків.

Відео дня

"Наша компанія в цілому заплатила майже 325 мільйонів гривень податків до державного бюджету, що еквівалентно 25 мільйонам доларів США, - сказала Кочубей. - Для розуміння, це стільки ж, скільки бюджет всього Міністерства освіти і науки України на 2021-й рік". 

***

ТОВ "Поллі-Сервіс" - українська компанія, що створює високоінтелектуальні комплексні рішення для персоналізації, захисту документів, пластикових карт, а також інформаційних систем. Компанія є лідером в області ID-документів, розробки та впровадження ІТ-систем, забезпечує технічне обслуговування на основі власних технологічних продуктів, інтеграційних систем та об'єктів інтелектуальної власності. "Поллі-Сервіс" є архітектором Всесвітнього глобального проекту з виробництва перших електронних ID-документів для організації INTERPOL, які сьогодні використовуються більш, ніж у 190 країнах світу.