REUTERS

Фонд державного майна України (ФДМУ) витратив майже 1 мільйон доларів на технічну підготовку до приватизації одного з найбільших виробників хімічної продукції в країні "Одеського припортового заводу" (ОПЗ), повідомив у ході круглого столу голова ФДМУ Ігор Білоус.

"Ми витратили майже 1 мільйон доларів на технічну підготовку ОПЗ", - сказав він.

Білоус зазначив, що представники фонду разом з радником з приватизації заводу вже виконали підготовку компанії до проведення перетворень, екологічний аудит, розробили управлінський звіт та розіслали коротку інформацію про ОПЗ потенційним покупцям.

Відео дня

Читайте такожФДМ до кінця квітня закінчить підготовку Одеського припортового заводу до приватизації

Як повідомляв УНІАН, Фонд держмайна розраховує в кінці липня 2016 року закрити угоду з продажу 99,6% акцій Одеського припортового заводу.

Одеський припортовий завод (Южний, Одеська обл.) – другий за величиною виробник аміаку і карбаміду і третій – з випуску азотних добрив в Україні. Підприємство також здійснює перевантаження хімічної продукції, що надходить з країн СНД на експорт. Завод є монополістом на загальнодержавному ринку спеціалізованих послуг з прийому, охолоджування і перевантаження аміаку.