Ілюстрація REUTERS

На сайті французького підрозділу Samsung виявили згадку точних назв всіх трьох основних смартфонів серії: Galaxy S10, Galaxy S10+ і Galaxy S10e.

Читайте такожXiaomi випередила Samsung і вперше стала лідером на ринку смартфонів України

Як пише itc.ua, ім'я Galaxy S10e і раніше фігурувало у витоках, але це перше офіційне підтвердження, якщо так можна говорити, враховуючи, що інформація явно потрапила в мережу завчасно через чиюсь помилку.

Відео дня

Відсутність у цьому списку четвертої моделі Galaxy S10 5G з підтримкою стільникових мереж п'ятого покоління легко пояснюється тим, що ця модель очікується у продажу помітно пізніше.

За останніми даними, Galaxy S10, S10+ і S10e вийдуть 8 березня, преміальна версія Samsung Galaxy S10+ Limited Edition з 1 ГБ вбудованої флеш-пам'яті і 12 ГБ ОЗУ — 15 березня, а модель Galaxy S10 5G надійде в продаж під кінець місяця і спочатку буде доступна тільки в Південній Кореї. Коли вона добереться до Європи, поки що складно сказати, враховуючи, що мереж комерційних 5G в цій частині світу поки немає. Що ж стосується складаної моделі з гнучким екраном Galaxy F, вона просуватиметься окремо від Galaxy S10, так що її там і не повинно бути.

Вчора Samsung опублікувала серію коротких промо-роликів, в яких вказала на ключові особливості смартфонів Samsung Galaxy S10.

Анонс Samsung Galaxy S10 відбудеться рівно через тиждень, 20 лютого.