Ілюстрація REUTERS

Один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку компанія «ВФ Україна», що працює під брендом Vodafone, у березні 2019 року підвищить вартість чотирьох тарифних планів. Тарифні плани розміщені на сайті компанії.

Читайте такожУкраїна зайняла четверте місце в рейтингу країн із найдешевшим мобільним інтернетом

Повідомляється, що з 15 березня тариф FAMILY Plus подорожчає на 20 грн і коштуватиме 70 грн.

Відео дня

Також, з 22 березня тариф Vodafone SuperNet Unlim подорожчає на 35 грн і коштуватиме 150 грн на місяць.

З урахуванням підвищення на 25 грн плата за місячний пакет послуг в тарифі SuperNet START становитиме 80 грн з 22 березня.

Також з 22 березня тариф Vodafone SuperNet Pro подорожчає на 25 грн - до 110 грн.

Разом з підвищенням тарифу оператор надасть користувачам цих тарифів більше хвилин для дзвінків і трохи більше інтернету.

Як повідомляв УНІАН, минулого року мобільні оператори «Київстар», Vodafone і lifecell перевели абонентів передплачених тарифів на 28-денну тарифікацію. Після цього Антимонопольний комітет відкрив справу проти мобільних операторів через скорочення розрахункового періоду в тарифних планах до 4 тижнів.

Довідка УНІАН. 23 травня 2017 року український мобільний оператор «МТС Україна» змінив юридичну назву на «ВФ Україна». За інформацією прес-служби, це сталося в рамках продовження партнерства з британською компанією Vodafone.

Vodafonе Україна є одним з найбільших вітчизняних мобільних операторів. Компанія надає послуги в стандарті GSM і CDMA-450, обслуговує більше 20 млн абонентів.