Щоб підтримати українців, які залишаються вдома до закінчення карантину, Vodafone надав всім користувачам Vodafone TV доступ без доплати до найпопулярнішого пакету Амедіатека, в якому зібрані світові прем'єри популярних фільмів і серіалів, таких як «Дикий Захід» або «Новий Папа». Крім того, для всіх користувачів Vodafone TV відкритий безкоштовний доступ до стрімінгового радіо, а також цілодобового новинного каналу Україна 24.

Пакет Амедіатека без доплати підключений на період карантину всім користувачам з активною підпискою на сервіс Vodafone TV. Схожа пропозиція незабаром стане доступною і для нових користувачів сервісу.

Перегляд Vodafone TV доступний на будь-якому девайсі: мобільних пристроях і планшетах з будь-якої ОС, телевізорах Smart TV (Samsung і LG), домашніх комп'ютерах і ноутбуках через спеціально адаптований портал tv.vodafone.ua.

Відео дня

Один аккаунт Vodafone TV можна використовувати на 5 різних пристроях. Щоб почати користуватися послугою, завантажте і встановіть програму Vodafone TV на Ваш смартфон або планшет і підключіть цікавить пакет. Якщо ви використовуєте програму Ви не платите за інтернет-трафік і не витрачаєте пакетні мегабайти!

Додаток Vodafone TV можна безкоштовно встановити на смартфон або планшет з магазинів додатків Google Play (для Android) і App Store (для iOS), на телевізори Smart TV з магазинів додатків Samsung Smart Hub (для Samsung) і LG Smart World (для LG). Детальніше про Vodafone TV: https://www.vodafone.ua/ru/chastnym-klientam/uslugi/vodafone-tv.

Vodafone також безкоштовно надає своїм клієнтам передоплати на час карантину безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) і мессенджерам (текстові та графічні повідомлення в Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat). Щоб скористатися доступом до послуги Online Pass, потрібно набрати комбінацію *316*#. Послуга для безлімітного спілкування в соціальних мережах буде діяти протягом 28 днів з моменту підключення, після чого буде відключена. Перевірити статус послуги Online Pass можна за допомогою USSD команди *316*2#. Послуга online pass доступна для підключення клієнтам передплачених тарифних лінійок Vodafone Family, Vodafone RED Extra, Vodafone RED, Vodafone RED 2015 року, тарифів Vodafone Light + та Vodafone ZAHID. У тарифах Vodafone SuperNet Start / Pro / Unlim і Joice послуга Online Pass вже включена в пакет послуг відповідно до умов тарифу і не вимагає підключення. Детальніше про послугу - на сайті.