27-дюймовий iMac 2020 року / Фото The Verge

Чутки про новий 27-дюймовий iMac Pro продовжують набирати обертів.

Згідно зі звітом Display Supply Chain (DSCC), пристрій можна буде знайти на прилавках магазинів вже навесні 2022 року. Очікується, що в той самий час буде запущена функція Universal Control.

Дисплей новинки буде підтримувати технологію ProMotion, як MacBook Pro 2021 року і iPad Pro на чіпі M1. Пристрій буде мати як мінімум 16 ГБ ОЗУ і 512 ГБ простору на SSD, але повинні бути інші варіанти ОЗУ і сховища, і воно може мати до 8 ТБ пам'яті, як MacBook Pro.

Відео дня

Читайте такожОприлюднено концепти iOS 16 – чого очікувати від майбутньої операційної системи (відео)З чуток, оновлений iMac Pro отримає порт HDMI, слот для SD-карти і кілька роз'ємів USB Type-C. Порт Ethernet буде розташовуватися в блоці живлення. Очікується також, що новий iMac Pro отримає Face ID, але підтверджень цьому немає.

Крім iMac Pro у 2022 році Apple випустить iPhone 14 без "чубчика", MacBook Air з наймасштабнішим редизайном в історії серії, першу AR-гарнітуру і не тільки.

Як раніше писав УНІАН, в першому кварталі 2022 року, тобто в січні, лютому або березні, на ринку з'явиться новий бюджетний смартфон - Apple iPhone SE 3. Передбачається, що новинка навряд чи буде кардинально відрізнятися від поточного покоління.

Вас також можуть зацікавити новини: