Ілюстрація REUTERS

Голосовий зв'язок одного з найбільших українських операторів мобільного зв'язку компанії «Vodafone Україна» частково не працює в ряді міст.

Читайте також"Київстар" заявив про збої в роботі домашнього інтернету

В компанії офіційно підтвердили проблеми зі зв'язком на своїй сторінці в Facebook, але поки не називають термінів, коли усунуть технічні проблеми.

Відео дня

«Протягом останньої години в окремих містах можуть бути недоступні голосові послуги. У нас непередбачені технічні проблеми, але вже працюємо над їх оперативним вирішенням. Зараз проблема стосується безпосередньо голосового зв'язку, інтернет-мережа працює у звичайному режимі. Тому поки просимо вас користуватися месенджерами та іншими засобами зв'язку», - повідомили в компанії.

Водночас, користувачі також повідомляють про перебої з мобільним інтернетом.

У коментарях до запису користувачі відзначають, що є проблеми зі зв'язком у Києві, Чернігові, Запоріжжі, Харкові та інших містах.

Нагадаємо, раніше компанія «Укртелеком» попередила про збої в роботі мережі у всіх регіонах України.

Як повідомляв УНІАН, компанія «ВФ Україна» в першому кварталі 2020 року збільшила загальний дохід у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року на 28% - до 4,39 млрд грн.

Довідка УНІАН. Компанія «ВФ Україна», що працює під брендом Vodafone, є одним із найбільших вітчизняних мобільних операторів. Компанія надає послуги в стандарті GSM та CDMA-450, обслуговує близько 20 млн абонентів.