Програма зможе самостійно запропонувати оптимальні налаштування / фото Hyundai

Майбутні повністю електричні моделі компанії Hyundai можна буде налаштовувати за допомогою спеціального додатка на мобільному гаджеті.

Читайте такожHyundai представивши свій найдешевший кросовер (фото)

Про це повідомляє прес-служба південнокорейського автовиробника, передає Autonews.

Відео дня

Нова система дозволить власнику контролювати і вносити зміни в сім основних робочих характеристик автомобіля. Наприклад, водій зможе збільшити максимальний обертовий момент агрегату, регулювати інтенсивність прискорення і уповільнення, змінювати рівень рекуперації енергії під час гальмування, а також задавати значення максимальної швидкості.

При цьому програма зможе самостійно запропонувати оптимальні налаштування, виходячи з заданого на навігаторі маршруту. Крім того, система може рекомендувати особливі налаштування як для максимально спортивної їзди, так і для економного пересування.

«Hyundai Motor Group планує випустити 44 моделі екологічних автомобілів до 2025 року, в тому числі 23 моделі електромобілів. У зв'язку з цим ми активно вивчаємо можливості застосування нових технологій і послуг, пов'язаних з автомобілями, які не спалюють пальне, — зазначив науковий співробітник Hyundai Про Чонсу. — Розробляючи революційні мобільні рішення на зразок цього, ми продовжимо підвищувати задоволення від експлуатації електромобілів, адаптованих до особистих переваг користувачів».