Лінійка двигунів залишилася колишньою / фото Renault

Компанія Renault представила оновлений кросовер Duster першого покоління для індійського ринку. Модель отримала зміни в екстер'єрі та інтер'єрі, а також обзавелася модернізованим мультимедійним комплексом.

Читайте такожRenault представивши кросовер Captur іншого покоління (фото)

Від попередника кросовер можна відрізнити завдяки новій радіаторній решітці з хромованими елементами, головним фарам зі світлодіодними денними ходовими вогнями, капоту зміненої форми та злегка модернізовану бамперу. Крім того, з'явилися колісні диски нового дизайну, інші захисні пластини передньої та задньої частини кузова і змінений пластиковий обвіс, пише Autonews.

Відео дня

У салоні встановили нове рульове колесо і вдосконалену інформаційно-розважальну систему з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. У стандартне оснащення автомобіля входять фронтальні подушки безпеки, ABS і система розподілу гальмівних зусиль.

фото Renault

Лінійка двигунів залишилася колишньою. В Індії Renault Duster доступний з 1,5-літровим бензиновим мотором потужністю 106 к. с., а також з дизелями аналогічного обсягу, що видають або 85 110 кінських сил. Трансмісії — п'яти- або шестиступінчаста «механіка», «робот» або варіатор.