Причиною обмеження руху став ремонт деформаційних швів Південного мосту / фото УНІАН

У Києві з 2 по 31 серпня на Південному мосту буде частково обмежено рух транспорту у зв'язку з ремонтними роботами.

Читайте такожУ Києві з вечора 14 липня значно обмежать рух на проспекті Бандери

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відео дня

"КК "Київавтодор" продовжує ремонт (фактично, заміну) деформаційних швів на естакади Південного мосту. Як попередили в комунальній корпорації, з 22:00 2 серпня по 31 серпня триватимуть роботи на естакаді в напрямку лівого берега (орієнтовно 400 метрів після Видубичів)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, під час робіт буде обмежено для проїзду 1,5 смуги руху. Після цього етапу дорожники будуть ремонтувати шов на іншій половині естакади в цьому ж напрямку.

Станом на сьогодні на естакади Південного мосту вже замінили 28 деформаційних швів. Ще один замінять цього року. Загалом на естакаді передбачений ремонт 46 швів.

Південний міст - вантовий міст через Дніпро в Києві. Найвищий міст Києва (135 метрів). Будівництво було розпочато у 1983 році, автомобільний рух по мосту відкрито 25 грудня 1990 року, рух поїздів метро - 30 грудня 1992 року. Довжина мосту - 1,256 метра, ширина - 41 метр. По мосту проходить Сирецько-Печерська лінія київського метро. Міст з'єднує Саперно-Слобідську вулицю і Столичне шосе (правий берег) з проспектом Миколи Бажана (житловий масив "Позняки") на лівому березі, є частиною траси Е40.