Марка вперше проведе онлайн-трансляцію без презентації авто наживо / фото Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала перший тизер нового покоління компактного кросовера GLA та розкрила деякі подробиці. До офіційної прем'єри моделі залишилося трохи понад двох тижнів.

Читайте такожMercedes презентував перший серійний кросовер Maybach (фото)

Про це повідомляє портал Motor.ru.

Відео дня

"Про нове покоління самого маленького кросовера в лінійці відомо мало - він має зрости у висоту одразу на 10 сантиметрів, щоб інженери змогли збільшити висоту стелі в салоні та дорожній просвіт. У довжину GLA навпаки трохи зменшиться на 15 міліметрів - однак шляхом збільшеної колісної бази у задніх пасажирів з'явиться більше простору для ніг", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі жодної інформації щодо моторної гами марка не розкриває. Відомо, що побудують нове покоління на платформі MFA, яка лежить в основі компактної моделі A-класу та CLA, а також кросовера GLB та компактвена B-класу.

"Офіційна прем'єра моделі відбудеться 11 грудня, причому марка вперше вирішила провести лише онлайн-трансляцію без фізичної презентації автомобіля наживо. Ймовірно, ближче до цієї дати марка розкриє нові подробиці про новинку", - нагадує видання.

Поточне покоління моделі доступне в трьох комплектаціях. Базова версія GLA 200 комплектується 1,6-літровим мотором з віддачею 150 кінських сил та переднім приводом. Модифікації GLA 250 AMG GLA 45 оснащуються системою повного приводу і дволітровим мотором, у першому випадку його потужність досягає 211 кінських сил, а в другому - 381.

Як повідомляв УНІАН, у вересні компанія Mercedes-Benz оголосила про припинення розробки двигунів внутрішнього згоряння.