Фото УНИАН

Публічне акціонерне товариство "Українська залізниця" з метою забезпечення безперебійного руху поїздів у складних метеоумовах за минулу добу задіяв для боротьби зі снігом понад 3,6 тисяч залізничників та 15 снігоприбиральних машин.

У прес-службі "Укрзалізниці" повідомили, що протягом минулої доби залізничники очистили від снігу 7 тисяч стрілочних переводів, 96 станційних колій та 334 під'їзних шляхів.

Згідно з повідомленням, протягом минулої доби опади у вигляді дрібного снігу спостерігались по всій території України. Зокрема, висота снігового покриву на станціях П'ятихатки, Полтава, Красноармійськ, ім. Тараса Шевченка, Конотоп, Кривий Ріг сягнула 20 сантиметрів.

Відео дня

Також повідомляється, що з допомогою снігоприбиральної техніки з колій, вокзалів і станцій вивезено понад 12 тисяч кубометрів снігу.

Читайте також"Укрзалізниця" повністю готова до роботи в зимовий період

Як повідомляв УНІАН, у структурних підрозділах департаменту шляху "Укрзалізниці" до роботи в зимовий період підготовлено 121 снігоочисна і 101 снігоприбиральна машини. Крім того, залізничники підготували до зими 13 370 стрілочних переводів, обладнаних пневмообдуванням для сухого прибирання снігу, і 2 381 стрілочний перевід, обладнаний електрообігрівом.