Співробітники Bentley тепер повинні носити медичні маски на території заводу / фото Bentley

Компанія Bentley відновила виробництво за новими правилами, компанії довелося розробити пакет заходів, необхідних для забезпечення безпеки працівників на своєму заводі в Крю, який був відкритий минулого тижня.

Читайте такожПродажі легкових авто в Європі впали майже на 40%

Після реорганізації підприємства і введення 250 нових правил роботи Bentley першою з британських автовиробників отримала урядовий сертифікат COVID-19 secure, який позначає відповідність строгим гігієнічним та санітарно-епідеміологічним нормам, пише motor.ru.

Відео дня

Правила спрямовані на зниження ймовірності поширення коронавірусу — наприклад, на фабриці ввели односторонній рух для всіх людських і транспортних потоків, а також перепланували туалети, щоб скоротити кількість людей, які можуть їх використовувати одночасно. До того ж всі співробітники Bentley тепер повинні носити медичні маски на території заводу, а ті, у кого є можливість працювати з дому, повинні залишатися на віддаленій роботі. Компанія збільшила кількість прибирань протягом дня і розробила нові правила для організації нарад і переговорів.

У тих місцях, де дистанціювання є «складним завданням», були побудовані пластикові перегородки. До того ж входи на фабрику були переглянуті, щоб уникнути скупчення людей. Виробництво було перезапущене з моделей Bentayga і Mulsanne, а наступного тижня до них додадуться Continental GT і Flying Spur. Однак, виробництво буде працювати приблизно на 50 відсотків потужності протягом декількох тижнів, зазначають у Bentley, оскільки час виготовлення кожного автомобіля через вжиті заходи зріс вдвічі.