"Нова пошта" відкрила перше відділення в Німеччині / фото "Нової пошти"

Сьогодні, 30 червня, українська логістична компанія "Нова пошта" відкрила перше відділення в столиці Німеччини Берліні. Про це йдеться у переданому УНІАН прес-релізі компанії.

Зазначається, що Німеччина стала п’ятою країною ЄС, де з’явились відділення Nova Post. Доставка від п’яти днів. До кінця року компанія планує відкрити свої відділення ще у Гамбурзі, Франкфурті на Майні, Мюнхені та Кельні. 

У Берліні відділення Nova Post працює за адресою Charlottenstraße 79/80, 10117. У ньому приватні клієнти та бізнес можуть отримувати та відправляти посилки до 100 кг. Відділення відчинене з понеділка по суботу.  

Відео дня

Вартість доставки з України в Німеччину: 

  • посилки до 1 кг - 250 грн;
  • посилки до 2 кг - 400 грн;
  • посилки до 10 кг - 600 грн;
  • посилки до 30 кг - 1 тис. 200 грн.

Більше інформації можна знайти за посиланням.  

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Німеччині / фото "Нової пошти"

Відправити посилку у Німеччину - тарифи українських перевізників

З 1 квітня українці можуть користуватися новими тарифами від "Укрпошти", щоб відправляти посилки до Німеччини. Тариф на найпопулярніші категорії посилок складає: вагою до 3 кг – 13,7 доларів (близько 500 грн) та вагою 7 кг – 21,6 доларів (близько 750 грн). Для легких відправлень продовжують діяти тарифи на дрібні пакети від 5,6 доларів (близько 205 грн). 

В цю вартість крім міжнародного перевезення, включена вартість адресної доставки. Вартість доставки посилки розраховується лише за фактичну вагу без урахування об’ємної ваги. Відправити посилку можна з будь-якого відділення "Укрпошти" з доставкою в будь-який населений пункт Німеччини.  

Якщо порівнювати з неофіційними перевезеннями, то сума відправлень також залежить від ваги. Приблизно 2 євро кг, але мінімум від 5 до 10 євро в залежності від перевізника, плюс 6-7 євро проїзд.

Нова пошта - останні новини компанії

5 червня "Нова пошта" відкрила перше відділення Nova Post у столиці Чехії Празі. Відділення Nova Post запрацювало у Празі за адресою Pod Višňovkou 1664/29 та щоденно приймає документи, посилки та вантажі вагою до тисячі кілограм для відправки та отримання.  

Також 16 червня "Нова пошта" відкрила друге відділення Nova Post в столиці Чехії Празі. На черзі відкриття мережі у місті Брно. Поштове відділення в Празі приймає документи та посилки до 30 кг. Воно розташоване за адресою м. Прага,186 00 Za Poříčskou bránou 256/6 та працює щодня, без вихідних.  

Зазначається, що Чехія стала четвертою європейською країною, де з’явились відділення Nova Post. До цього компанія відкрила відділення в Польщі, Литві та Молдові.

Вас також можуть зацікавити новини: