Роботи на об'єкті виконуються цілодобово / скріншот

Уздовж українсько-угорського кордону в Закарпатській області незабаром завершиться ремонт на дорозі державного значення М-25 КПП "Соломоново" - Велика Добронь - Яноші з під'їздом до КПП "Косино".

Роботи на об'єкті виконуються цілодобово, повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький у Facebook і публікує відео дорожньо-відновлювальних робіт.

 

На дорозі М-25 відновлюється прикордонна ділянка протяжністю 39 км. Через перенасиченість ґрунтів вологою в ході робіт підряднику довелося вилучити близько 10 тисяч кубометрів вологого ґрунту і замінити його новим. Одночасно на дорозі було обладнано водовідведення.

Відео дня

Також на об'єкті було укріплено узбіччя, влаштовано нові автобусні зупинки та металеве бар'єрне огородження. На відрізку разом з ремонтом дороги проходить також реконструкція шести малих мостів і шляхопроводу. Після закінчення ремонту дорожникам залишиться нанести нову розмітку і встановити дорожні знаки.

Загалом у Закарпатській області за програмою "Велике будівництво" у 2021 році буде відновлено 80 км прикордонних доріг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що упродовж 2021-2022 років в рамках "Великого будівництва" Володимира Зеленського в Україні планується відновити загалом 600 км доріг, що ведуть до прикордонних контрольно-пропускних пунктів.