false

Провідний український виробник автомобілів швидкої медичної допомоги - ТОВ "Автоспецпром" - успішно пройшов перевірку на відповідність стандартам Європейського автогіганта Groupe PSA, отримавши відповідний сертифікат з найвищим рівнем оцінки. Це перший випадок в історії країни, коли українська компанія, яка займається конверсією базового шасі в "швидкі", отримує сертифікат такого рівня.

Інформацію підтвердив заступник директора ТОВ "Автоспецпром" Кирило Коморкін.

Наявність такого сертифіката говорить про те, що якість збірки "швидких" в ТОВ "Автоспецпром" повністю відповідає вимогам Groupe PSA, в тому числі до виробничого процесу і контролю якості. 

Відео дня

"Цей сертифікат свідчить про те, що якість, безпека і надійність наших автомобілів швидкої медичної допомоги визнали не тільки в Україні, але і в Європі. Ми багато і старанно працювали над тим, щоб "швидкі", які ми виробляємо, відповідали найвищим стандартам ЄС", – підкреслив Коморкін. 

false

Сертифікацією українського підприємства займалася визнана у всьому світі французька інспекційно-сертифікаційна компанія Bureau Veritas. 

ТОВ "Автоспецпром" вже 8 років забезпечує медиків якісними і надійними "швидкими". На підприємстві кажуть, що вже давно і плідно співпрацюють з Groupe PSA. Наприклад, навесні цього року вони провели спільну кампанію з надання допомоги МОЗ України, безкоштовно відремонтувавши сто "швидких" на базі Peugeot і Citroën.