У Києві утворилися затори / фото УНІАН

У Києві в перший день нового робочого тижня місцями утворилися затори на дорогах. Їх причиною, серед іншого, є ДТП та обмеження у русі через ремонт.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Традиційно для ранкового часу найскладніше проїхати з лівого берега на правий. На Північному мосту в бік лівобережної частини міста обмежено рух, а на вулиці Набережно-Рибальській утворився затор. Також транспорт скупчився по всьому мосту та проспекту Шухевича в бік центру міста - автомобілі стоять до бульвару Перова.

Відео дня
На правому березі проїхати простіше / Google Maps

На мосту Метро рух ускладнено, затор на Броварському проспекті практично до станції метро "Лісова". Міст Патона і Дарницький також "стоять" - тягучки утворилися на проспекті Соборності та Дарницькому шосе відповідно.

Затор на проспекті Бажана тягнеться від Південного мосту до станції метро "Позняки", біля якої напередодні стався масштабний вибух у багатоповерхівці.

Транспорт скупчився на мостах і перед ними / Google Maps

На правому березі рух обмежено на проспекті Любомира Гузара, Леся Курбаса та вулиці Соборній (Петропавлівська Борщагівка). Також дорожні роботи ведуться на проспекті Перемоги в районі Повітрофлотського шляхопроводу.

Як повідомляв УНІАН, напередодні в столиці через спецоперацію силовиків перекривали з'їзд з Північного мосту.